2018: Vassdalen

Vassdalen (24-26.august)


Har lenge tenkt på en tur med flere av mine venner og bekjente. La derfor opp en arrangementside på Facebook for å lodde stemningen. Det endte med meg og tre til. Tanken var å dra til Hardangervidda, men grunneierne runt Mårvannet hadde stengt for sesongen hva gjaldt stangfiske. Årsak var reinsdyrjakt og garnfiske. Måtte derfor endre plass for tur i siste liten. Løsningen var Haukeli og Vassdalen. Jeg, Atle og Kristian pakket Jeep`n propp full fredag morgen og vendte nesa mot vidda. Anders kom senere på dagen. Vi stoppet ikke så langt unna Haukeliseter Fjellstue, startet marsjruta mot Vassdalen. Turen opp ble noe lenger enn planlagt, rundt fire timer. Tok oss med andre ord god tid. Jeg hadde med lavoteltet og brukte kvelden med sosial hygge i teltet med god varme fra Forsvarets gamle primus som Atle tok med. Tok litt tid før vi fikk kustus på "bråkebrenner`n", men varmet godt.

Lørdag ble hovedsakelig brukt til å fiske på vannene rundt. Vi spredde oss rundt i området på nærliggende vann. Ikke en eneste fikk noe napp! Skuffende. Godt vi hadde med mat. Trøsten var en fantastisk plass med masse flott natur. Fikk samlet ihop nok ved til en god time med bålbrenning. Deilig:) Svært skiftende vær, slik som viddavær skal være. Resten av helga ble brukt til sosial hygge og masse latter. Veldig fin gjeng.


La opp en egen fane for slike turer. Blir nok flere i årene som kommer. Nedenfor finner du noen bilder og en videosnutt fra turen. (Trykk på bildet for å komme til galleriet)