Jeep-sida

Jeep CJ7 83 mod. m/AMC 304

4 " heving, 35" dekk, vinsjSiden ungdomsåra har jeg alltid hatt en drøm å skaffe meg en Jeep. Min store drøm var en Wrangler, med firkantlykter. Første gang jeg så Jeep`n var med MacGyver. 20 år seinere, våren 2016, stod det en Wrangler på gårdsplassen. Det tok tid før det gikk opp for meg; endelig hadde jeg fått drømmebilen!  Den var en god nummer tre i livet mitt. Familien først, turliv og så kom Jeep`n:) Det var en 93 modell Wrangler med 4 liter, rekkesekser. Den brumma godt og var mye med på turer i nærområdet. Den var et flott bidrag til  meg og familien med mange fine utflukter både med og uten tak. Takk for den tida Brutus.


Fem år senere var tiden moden for en ny Jeep, dog eldre, men med kraftigere motor og større dekkdimensjon. Jeg hadde endelig fått tak i en CJ7 med V8`er! Overtakele var påsken (2021).


Jeg var forberedt på at dersom man blir Jeep-eier av den gode gamle sorten, drar man ikke på verksted hver gang det er noe. Man sørger for å gjøre det sjøl i garasjen hjemme. Må vel innrømme at det ble en stor utfordring med å mekke, da jeg før kjøpet, var på nivå med å sparke i dekket og fylle på spylervæske. Læringskurven har vært, og er fremdeles bratt! Det har blitt mye prøving og feiling, men det er dette man lærer av.  Har gjort det meste av servicen og vedlikeholdet selv, men har hatt behov for hjelp ved større prosjekter som rustsveising og akselbytte. Den gir meg utfordringer, noe som er en god mestringsfølelse når en får det til.


Kjapt oppsummert: "Love my Jeep"